Bunder Logam Gandheng

  • C50 Series Rotary low temperature bellows mechanical seal

    C50 Series Rotary suhu rendah ngetokake segel mekanik

    Segel seri C50 menyang dimensi DIN24960 / LIK lan GB6556 / LIK. Cocog kanggo pompa sentrifugal standar DIN24960 lan GB6556 lan segel poros puteran mekanik sing padha.
    Kinerja dinamis sing apik banget lan panggunaan lingkungan sing akeh segel seri C50 kabeh asale saka gandheng logam gandheng canggih. Riak lengkungan kanthi kecenderungan luwih saka 45 ° ing pinggir njero nyuda puncak stres lan decomolves stres las ing bolongan njero, supaya distribusi stres luwih becik lan elastisitas luwih apik. Kanggo mesthekake yen segel bellows duwe pandhuan sing apik.
    Seri C50 bisa dicocogake miturut sarat panggunaan sing beda-beda, miturut bahan panyegelan sing diidini, bisa diadaptasi karo macem-macem kabutuhan lingkungan.
    Segel seri C50 minangka segel lonceng khas kanthi struktur sing gampang lan gampang dipasang. Bisa ketemu petrifikasi. Penyulingan minyak, kimia, serat kimia, panganan, obat-obatan, termoelektrik lan industri liyane kanthi macem-macem sarat, digunakake kanggo nyegel lan ngresiki utawa partikel media viskositas medium lan kurang. Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo ngatasi masalah beracun, korosif lan liyane.

  • C65 Series Rotary type high temperature bellows mechanical seal

    C65 Series Rotary type suhu tinggi ngetokake segel mekanik

    C65 kalebu seri segel suhu dhuwur ing rotary.
    Kinerja dinamis sing apik banget lan adaptasi lingkungan sing wiyar saka segel seri C65 asale saka gandheng logam gandheng canggih. Riak lengkungan ing pinggiran njerone luwih saka 45 ° bisa nyuda pucuk stres, decompose stres las saka bolongan njero, lan nyegah kegagalan awal; Lan nggawe distribusi stres luwih becik, elastisitas sing luwih apik. Supaya bisa njamin segel lambung duwe kompensasi lan tindak lanjut sing apik.
    Segel seri C65 mbutuhake banyu sing alus utawa kukus tekanan rendah lan cairan liyane kanggo ngontrol suhu lingkungan segel kanthi efektif. Penting banget kanggo lingkungan suhu dhuwur.
    Cocog kanggo nutup medium kanthi viskositas sing dhuwur, lan ngidini medium ngemot partikel padhet tartamtu. Ing lingkungan kurang saka 150 ℃, bisa nyukupi persyaratan panyegelan alkali, uyah lan media korosif liyane ing industri serat kimia.
    Cocog kanggo nutup medium kanthi viskositas sing dhuwur, lan ngidini medium ngemot partikel padhet tartamtu. Ing lingkungan kurang saka 150 ℃, bisa nyukupi persyaratan panyegelan alkali, uyah lan media korosif liyane ing industri serat kimia

  • DBM-B-1 Series Weld metal bellows mechanical seals

    DBM-B-1 Series Weld mekanik logam las

    Cocog kanggo segel mekanik suhu dhuwur, macem-macem konfigurasi material, kinerja dinamis sing apik banget ing kahanan kerja sing ora normal, segel statis, ngilangi kekuatan sentrifugal ing komponen elastis, cocog karo kondisi kerja kanthi cepet
    Aplikasi: Pompa sentrifugal kanthi kamar penyegelan gedhe lan peralatan muter sing padha.
    Aplikasi: petrokimia, kimia, panganan, obat, perawatan banyu, lsp