Lathe Vertikal

  • CNC Single Column Vertical Lathe

    Lathe Tunggal kolom Lathe CNC


    Mesin iki cocog kanggo alat pemotong baja lan paduan, kecepatan kanggo logam besi, logam nonferrous lan sawetara bagean non-logam ing njero lan njaba silinder, pungkasan, alat mesin finish kasar, lsp.

  • CNC Double Column Vertical Lathe

    Lathe Geser Kolom Ganda

    Seri alat mesin iki bisa digunakake kanggo nambah sifat fisik mesin, lan bisa digunakake kanggo mesin kasar lan alus ing permukaan silinder njero lan njaba, permukaan kerucut, wajah pungkasan, alur pemotong, lsp.

  • Double Column Vertical Lathe

    Lathe Vertikal Kolom Ganda

    Mesin abot iki minangka lathe vertikal kolom dobel.
    Kanggo alat nglereni baja lan karbida kecepatan tinggi.
    Digunakake ing macem-macem mesin industri ing permukaan silinder njero lan njaba, permukaan kerucut, grooving lan logam ferrous liyane, logam nonferrous lan sawetara bagean non-logam sing atos, rampung.

  • Single Column Vertical Lathe

    Lathe Vertikal Kolom Tunggal

    Mesin iki cocog kanggo alat pemotong baja lan paduan, kecepatan kanggo logam besi, logam nonferrous lan sawetara bagean non-logam ing njero lan njaba silinder, pungkasan, alat mesin finish kasar, lsp.