VDL Series Lineaner Patheway Pusat Mesin Vertikal CNC

Katrangan singkat:

Desain unik rel pandhuan gulung linear kanthi kecepatan tinggi saka alat mesin akeh digunakake kanggo ngolah bagean kothak, bagian cangkang lan bagian disk ing industri manufaktur mesin. Komponen bisa dirampungake sawise panggilingan clamping, mboseni, ngebur, ngembang, reaming, nutul lan proses liyane, kanthi presisi tinggi, otomatisasi tinggi, reliabilitas dhuwur, integrasi mekanik lan listrik sing dhuwur, operasi sederhana, tampilan umume apik lan elegan ciri khas. Mesin kasebut dilengkapi sistem pertukaran alat otomatis (ATC), sistem pelumasan otomatis, sistem pendinginan lan piranti operasi manual portebel (MPG), kanthi tutup proteksi integral.


Detail Produk

Spesifikasi

Aksesoris

Tag Produk

Amben mesin

 床体

Alat kasur mesin pengecoran besi cor kekuatan tinggi, struktur casting sawise analisis dinamika alat mesin lan analisis elemen winates, struktur penguatan kolokasi sing cukup, organisasi, stabil, permanen kanggo njamin kualitas. Mesthekake basis kaku sing dhuwur. Jembar alat mesin struktur amben, mbukak dhukungan lengkap saka slide silang bisa njamin proses kapasitas beban sing abot.
Kolom

 立柱

Struktur kolom alat mesin herringbone span gedhe, njamin kekuwatan sing dhuwur lan stabilitas kolom sing dhuwur, lan digawe saka casting besi cor sing kuat, struktur casting sawise analisis dinamika alat mesin lan analisis elemen winates, kolom rongga kothak kanthi struktur penguatan sing cukup, organisasi, stabilitas, njamin potongan-potongan dhasar sing kaku, supaya proses proses mbukak beban abot. Pandhuan geser perawatan pengerasan komprehensif, proses grinding presisi dasi, nglumpukake presisi kualitas sing memuaskan.
Kothak spindle

 主轴箱

Struktur kothak spindle kanthi statis struktural unsur terbatas, analisis dinamika lan analisis topologi, desain struktur sing cukup lan kolokasi kaku kanggo mesthekake kothak kaku sing dhuwur. 
Unit feed silang

十字滑台

Alat mesin geser silang digawe saka casting besi cor kekuatan tinggi, struktur casting sawise analisis dinamika alat mesin lan analisis elemen winates, pengikatan lan penguatan sing cukup, ngemot dhukungan penuh slide silang bisa njamin proses beban sing abot. 

 

Meja kerja

工作台

Meja mesin casting besi cor kekuatan tinggi, struktur casting sawise analisis dinamika alat mesin lan analisis elemen winates, dasi lan penguatan sing cukup, ing slide silang kanthi kondisi dhukungan lengkap kanggo mesthekake yen proses kapasitas beban abot. Mesthekake basis kaku sing dhuwur. Lumahing Workbench uga bisa nambah perawatan quenching, atose lumahing HRc50 (pilihan).
Spindle

主轴

Kecepatan dhuwur, spindle presisi tinggi: liwat torsi tinggi drive sabuk bergigi sing sinkronisasi, aja kesusu, lan bisa nyuda swara transmisi panas lan diproduksi. Poros utama nggunakake bantalan werni Angle level presisi, kacepetan standar nganti 8000 r / min. Pelumasan minyak bantalan spindle kinerja tinggi, kepala spindle ekonomi, sistem pendinginan, kanthi efektif ngontrol kenaikan suhu spindle kanthi kecepatan dhuwur. Poros utama kanthi nggunakake peralatan kalibrasi keseimbangan dinamis IRD, keseimbangan dinamis spindle koreksi langsung, nggawe spindle kanthi kecepatan tinggi, supaya ora ngasilake fenomena resonansi, supaya akurasi mesin paling apik.
Sekrup timbal

丝杠

Kecepatan dhuwur, spindle presisi tinggi: liwat torsi tinggi drive sabuk bergigi sing sinkronisasi, aja kesusu, lan bisa nyuda swara transmisi panas lan diproduksi. Poros utama nggunakake bantalan werni Angle level presisi, kacepetan standar nganti 8000 r / min.
Cara Pandhuan

 导轨

Pakan sumbu X, Y nggunakake dhukungan rel pandhuan gulung linear, sumbu Z nganggo dhukungan pandhuan geser, presisi tinggi, kinerja bantalan sing apik, kanggo mesthekake presisi posisi alat mesin lan akurasi posisi mbaleni.
Toolpost

 刀库

Posting alat minangka pilihan alat sing paling cedhak lan yaiku Bambu Type (20 Bar), yaiku kontrol pneumatik lan listrik, bebas polusi, gampang dijaga, lan pertukaran alat kasebut cepet lan andal. Piranti Alat Tipe Lengan (Aksesoris Opsional): kapasitas agul-agul yaiku 24, lengen piso otomatis jinis lengen dobel lan mesin ganti CAM, didhukung nganggo motor, cepet lan stabil. Mekanisme nyopir lan posisi kapasitas gedhe saka mesin pemotong, motor lan drum CAM, stabilitas dhuwur.

QQ图片20210819162438

Mesin dilengkapi tameng kanthi tertutup, ayu, aman, anti bocor, nglindhungi lingkungan. Pandhuan sing disegel yaiku usaha patungan sino-us kanggo milih lan tuku produk pabrikan merek nigel laut Taiwan, pandhuan perlindungan proteksi sing efektif lan bagean obah sekrup, nambah umur layanan. Piranti penghapusan chip otomatis spiral ringkes, perlindungan lingkungan, ditrapake kanggo pengiriman chip logam lan non-logam
Controller CNC

QQ图片20210819162449

Sistem kontrol CNC nggunakake konfigurasi standar FANUC 0 I MF (5) sistem kontrol numerik, sistem kontrol numerik bisa nyadari limang sumbu papat hubungan. Sistem opsional liyane.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • ITEM VDL600 VDL850A VDL1000 VDL1200 VDL1300
    Ukuran Woktable 800 * 420mm 1000 * 500mm 1120 * 560mm 1220 * 620mm 1300 * 560mm
    Meja T-Slot 3 * 18 * 125mm 5 * 18 * 100mm 5 * 18 * 100mm 5 * 18 * 100mm 5* 18 * 100mm
    Beban Meja 500kg 600kg 750kg 1200kg 750kg
    Lelungan X / Y / Z-Axis 620/440 / 540mm 860 * 510 * 560mm 1040 * 580 * 620mm 1220 * 620 * 685mm 1290 * 580 * 620mm
    Kacepetan Spindle 8000rpm 8000rpm 8000rpm 6000rpm 8000rpm
    Taper Spindle No.40 (7:24) No.40 (7:24) No.40 (7:24) No.50 (7:24) No.40 (7:24)
    Kapasitas Majalah Alat 24 Jinis Lengan Bar 24 Jinis Lengan Bar 24 Jinis Lengan Bar 24 Jinis Lengan Bar 24 Jinis Lengan Bar
    Bobot Mesin 4600kg 5600kg 7000kg 8500kg 7200kg
    Ukuran Mesin 2413 * 2451 * 2549mm 2496 * 530 * 2679mm 2800 * 2671 * 2820mm 2990 * 2621 * 2759mm 3100 * 2671 * 2820mm

    AKSESORI STANDAR

    AKSESORI OPSI

    1

    FANUC 0i MF (5) Kontroler

    1

    Kontroler Siemens 828D

    2

    Majalah alat Tipe Bar Lengan 24

    2

    20 majalah alat Jenis Bambu

    3

    Penghapus chip spiral lan mobil panyimpenan chip

    3

    Tutup Perlindhungan Pandhuan X / Y / Z-Axis

    4

    Tutup safety siji potong

    4

    Piranti pendingin minyak spindle

    5

    Sistem pelumasan otomatis

    5

    Sistem pangukuran otomatis kanggo workpiece

    6

    Kothak piranti

    6

    Sistem deteksi break alat

    7

    Lampu makarya

    7

    Tabel Rotary 4-Axis

    8

    Lampu peringatan

       

    9

    Penukar panas kothak listrik

       

    10

    Sistem pencegahan debu tirai udara spindle

       

    11

    Blow bolongan spindle taper

       

    12

    Nunyuk kaku

       

    13

    Sistem pendinginan workpiece

       

    14

    Antarmuka lan fungsi RS - 232 DNC

       

    15

    Bukak piranti proteksi lawang (lawang)

       

    16

    Ndhukung bedhil udhara bledug

       

    17

    Pamisah banyu-lenga sederhana

       

    18

    Bolts Foundation lan blok

       

    19

    Manual Operasi, Daftar Kemasan, Sertifikat Kualitas

       
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita