Slant Bed CNC Lathe

  • Slant Bed CNC Lathe

    Slant Bed CNC Lathe

    Mesin bubut DL-M CNC minangka bubut CNC fungsi lengkap kanthi koordinat dobel, rong sambungan poros lan setengah kontrol loop tertutup sing diproduksi dening perusahaan kami. Awak mesin inang dilebokake kanthi sakabehe, rel pandhuan kanggo tata letak condhong 45 °, kanthi kaku, awak geser saddle minangka rel pandhuan linear, kanthi koefisien gesekan cilik lan karakteristik dinamis sing apik. Sistem kontrol nggunakake sistem FANUC 0I-TF (5) Jepang (utawa sistem kualitas domestik lan manca liyane) lan drive servo AC, gampang dioperasikake, operasi sing andal. Motor spindle nggunakake motor utama kanthi dhuwur, torsi dhuwur lan kacepetan dhuwur.