Mesin Bor Radial

  • Radial Drilling Machine

    Mesin Bor Radial

    Iki minangka seri produk multifungsi sing dirancang lan diproduksi kanthi standar internasional. Alat alat mesin, lengen lan kolom rocker dijepit kanthi manual. Spindle kasebut maju lan mundur, mandheg (rem), lan beroperasi kanthi gagang kanthi netral. Nduwe kaluwihan kinerja sing sampurna, panggunaan aman, keandalan, gampang, gampang dirawat , presisi tinggi, kaku sing apik, umur dawa lan sapanunggalane. Digunakake kanggo ngebur, reaming, reaming, nutul lan mboseni. Digunakake ing macem-macem bagian proses mekanik.