Mesin Boring Line Portable

Katrangan singkat:

Mesin mboseni mesin rekayasa digunakake kanggo kabeh jinis struktur mesin konstruksi ing bolongan pin poros, bolongan rotary, bolongan hinged sawise proses las, utawa sawise reaming insert, excavator, loader, press, crane lan ndandani bolongan inti liyane .


Detail Produk

Spesifikasi

Aksesoris Standar

Tag Produk

Fitur

  • Komponen modular nggawe persiyapan kanthi cepet lan gampang
  • Rong motor listrik nggawe mesin gampang dikontrol
  • Desain fleksibel lan kualitas tinggi, pigura paduan aluminium nggawe mesin dadi portabel
  • Alat facer opsional nggawe mesin luwih serbaguna
  • Sistem bantalan bundher bola ngidini persiyapan cepet
  • Kothak gir ngidini feed manual lan otomatis
  • Tenaga drive nganggo motor DC tanpa sikat, kuat lan stabil

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • NO

    BARANG

    UNIT

    XDT-60

    1

    Dawa bar sing mboseni

    mm

    2500mm (Panjang Standar)

    2

    Motor Utama

    kw

    Motor servo 1,5kw

    3

    Kacepetan output motor utama

    r / min

    62.5

    4

    Kacepetan Motor

     

    Ora duwe langkah

    5

    Dhiameter sing mboseni

    mm

    φ65-φ500

    6

    Stroke mboseni

    mm

    500

    7

    Kapasitas pemotongan maksimal

    mm

    2mm

    8

    Babak mesin

    mm

    0,05

    9

    Kasar

    um

    3.2

    10

    Cara instalasi

     

    Pengelasan

    NO BARANG UNIT XDT-40 XDT-50
    1 Dhiameter bar sing mboseni mm 40 50
    2 Dawane bosen (Standar) mm 1500
    3 Dhiameter sing mboseni mm φ45-φ200 φ55-φ250
    4 Unit daya kw Motor DC 1.5
    5 Kacepetan puteran rpm 0-100
    6 Stroke mboseni mm 390
    7 Kacepetan feed aksial Mm / min 0-100mm / menit
    8 Tegangan lan frekuensi 220V, 60hz, Fase tunggal
    NO GAMBAR DETAIL FITUR

     

     

    1

     hjuio (2)

    NAMA : Mbadan ain

    Qty: 1 set

    Mesin nganggo motor DC domestik, torsi gedhe, umure dawa. Desain apik seneng popularitas sanget, Basa inggris panel gampang kanggo pangguna anyar.

     

     

    2

     hjuio (3)

    NAMA : bar bosen

    Qty: 1 set

    1500mm bar mboseni dawa luwih saka cukup kanggo buku harian bosen, bosen bar duwe kaku lan nyerep kejut bisa njamin presisi tinggi mesin.

     

     

    3

     hjuio (1)

    NAMA : Bantalan dipasang

    Qty: 2 set

    Dukuran bantalan ukuran ifferent, iki kanggo ndhukung tdheweke bosen bar lan kanggo welding bolts karo bagean konstruksi.

    4. 

     hjuio (7)

    NAMA : Bolt kanggo welding

    Qty: 8 lembar

    2 pasang, (1 pasang = 4 lembar)Necessary kanggo welding ing antarane bagean konstruksi lan bantalan, bagean iki bisa digunakake kaping pirang-pirang tanpa karusakan apa wae.

     

    5

     hjuio (8)

    NAMA : Blok posisi nilon

    Qty: 1 set

    Blok posisi nilon, ukuran standar kanthi bobot entheng, ora teyeng lan karusakan ing lingkungan apa wae.

     

    6

     hjuio (10)

    NAMA : Sing duwe alat

    Qty: 3 lembar

    Sing duwe alat diwenehake gratis, pelanggan bisa nyiyapake alat pemotong 12x12x200mm sadurunge miturut kanggo nglereni panjaluk.

     

     

    7

     hjuio (11)

    NAMA : Piranti motong

    Qty: 3 lembar

    Telung alat pemotong diwenehake kanthi gratis, alat nglereni HSS minangka alat sing sampurna kanggo mboseni bolongan, luwih akeh potongan sing dibutuhake ekstra pangisian daya, nanging kita bakal menehi rega pabrik babagan iki.

     

     

    8

     hjuio (12)

    NAMA : Piranti lan spanner

    Qty: 1 set

    Calat umum kanggo mesin mboseni garis portebel, Allen tombol lan spanner gampang nyenyet lan ngeculake kacang-kacangan.
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita