Cara Ngolah - Pangolahan Pabrik

Mesin bubut CNC bisa digunakake kanggo ngolah bentuk awak Rotary Komplek. Pengilangan yaiku ndandani kothong, kanthi puteran pemotong panggilingan kanthi cepet ing piso kosong, ngethok wujud lan karakteristik kebutuhan. Panggilingan konvensional luwih umum digunakake kanggo bentuk / fitur sing gampang kayata kontur lan alur. Mesin panggilingan CNC bisa digunakake kanggo ngolah bentuk lan fitur sing kompleks. Pusat mesin panggilingan lan mboseni bisa dadi telung utawa panggilingan sumbu lan proses mboseni, digunakake kanggo mesin, cetakan, perlengkapan, perlengkapan, permukaan kompleks tembok tipis, palsu buatan, agul-agul lan sapanunggalane. Ing pilihan konten pamrosesan panggilingan CNC, kudu luwih becik menehi kaluwihan lan peran utama mesin panggilingan CNC.
iuyi (6)

Pambuka Teknologi
Cara kerja logam sing adhem umum, beda karo cara muter nalika alat kasebut muter kanthi kecepatan dhuwur sing didhukung dening spindle nalika bahan kerja dadi mesin tetep isih tetep.
Bedane muter lan panggilingan:
Turning digunakake kanggo ngolah bagean Rotary, bagean liwat clamp chuck telung genggaman ing spindle alat mesin, lan rotasi kecepatan tinggi, banjur gunakake alat kasebut miturut busbar piso awak rotary, potong bentuk produk. Mesin bubut uga bisa ngolah bolongan njero, utas, kembang cokotan, lsp.

Teknologi Pangolahan
(1) profil kurva benda kerja, kayata garis lurus, busur, benang utawa kurva spiral, utamane kurva non-bunder lan profil kurva dhaptar sing diwenehake kanthi ekspresi matematika.
(2) Kurva ruang utawa permukaan sing diwenehake model matematika.
(3) Sanajan bentuke sederhana, ana akeh ukuran lan bagean sing angel dideteksi.
(4) angel diawasi, ngontrol lan ndeteksi rongga njero lan bagian njero awak kothak nalika ngolah nganggo alat mesin biasa.
(5) bolongan utawa pesawat kanthi sarat dimensi sing ketat.
(6) Permukaan utawa bentuk sing gampang sing bisa diproses ing proses clamping tunggal.
(7) Panggunaan panggilingan CNC kanthi efektif bisa nambah produktivitas, nyuda intensitas tenaga kerja ing konten pamroses umum.
Cocog kanggo pemrosesan utama panggilingan CNC duwe kategori ing ngisor iki: bagean kontur pesawat, bagean Angle variabel, bagean kontur permukaan, bolongan lan utas.
iuyi (5)


Wektu kiriman: Aug-14-2021