Segel Mekanik

  • C8 Series Multi-spring mechanical seal

    Segel mekanik Multi-spring C8 Series

    Sesuai karo DIN24960 / LIK lan GB6556, struktur kompak, desain cincin integral, supaya segel duwe kompresi sing apik, resistensi deformasi termal, kanggo mesthekake deformasi endhas ing tekanan dhuwur kanggo minimalake, bisa uga digawe ing majelis jinis

    Industri aplikasi: peralatan poros puteran, yaiku: pompa sentrifugal,
    Aplikasi medium:digunakake kanggo nyegel lan ngresiki utawa ngemot partikel padhet ukuran partikel medium lan kurang, kayata minyak, banyu panas lan adhem, bahan baku kimia, minyak goreng, minuman, lan liya-liyane, milih bahan tahan korosi, bisa digunakake kanggo sawetara korosif sing kuat kahanan Model produk iki asale saka C8B, C8UV, C8BV, C8BKC lan seri produk liyane, kanthi macem-macem kahanan kerja.

  • C45 Series Single Spring Mechanical Seal

    Segel Mekanik Musim Semi C45 Seri

    Resistansi korosi sing apik, dering posisi papat bagean standar, elemen kompensasi, segel tambahan lan cincin segel, sesuai karo standar DIN24960 lan GB6556. Cocog kanggo pompa sentrifugal lan peralatan poros putar liyane sing sesuai karo standar DIN24960 lan GB6556.

    Industri sing ditrapake: eksploitasi minyak lan transportasi, industri perawatan banyu, industri serat kimia lan kimia.

  • C86 Spring External Mechanical Seal

    Segel Mekanik Eksternal C86 Spring

    Segel seri C86 sesuai karo dimensi DIN24960 / LIK lan GB6556 / LIK. Cocog kanggo pompa sentrifugal standar DIN24960 lan GB6556 lan segel poros puteran mekanik sing padha.
    Lengan njero C86 nyedhiyakake perlindungan fisik kanggo cincin segel nalika nyedhiyakake permukaan obah sing lancar kanggo cincin O. Pasuryan segel sing dirancang khusus bisa njaga kontak sing rata kanthi tekanan dhuwur.
    Seri C86 minangka segel kinerja dhuwur sing bisa memenuhi macem-macem syarat ing macem-macem industri lan cocog kanggo kondisi operasi normal. Kayata minyak, banyu panas lan adhem, bahan baku kimia, minyak sing bisa dipangan, omben-omben, lan liya-liyane, uga bisa digunakake kanggo ngemot partikel padat tartamtu utawa media viskositas tinggi, kayata pulp, kertas, limbah, industri limbah lan minyak pembangkit listrik pompa, pompa banyu, lsp. ora ana struktur adhesi lan blokir supaya segel kasebut solid lan andal.

  • C89 Series Mechanical Seal

    Segel Mekanik Seri C89

    Mesin seri C89 kagolong seri seri C8 sing asale, sesuai karo struktur DIN24960 / LIK lan ukuran GB6556 / LIK, struktur kompak. Pasuryan pungkasan puteran dipasangkan karo ring statis grafit kanggo ngilangi pengaruh gradien suhu lan entuk emisi bocor sing sithik.

    Jinis penyegelan seri C89 dirancang kanggo medium minyak viskositas dhuwur, digunakake ing minyak pelumas, minyak pendingin, minyak turbin lan medium minyak liyane.

  • C550 Series Heavy Duty Slurry Type Mechanical Seal

    Seal Mekanik Slurry Tugas Berat Seri C550

    Tugas khusus khusus kanggo konfigurasi bubur, tahan korosi, resistensi abrasi
    Industri sing ditrapake: tenaga listrik, pertambangan, pengolahan bijih

    Aplikasi khas: perawatan desulfurisasi gas flue, perawatan tailing, transportasi bubur batubara, bauxite lan bubur besi, lsp

  • CF28 Vessel Mechanical seals

    Segel Mekanik Kapal CF28

    Model CF28 sing ana saiki, praupan pungkasan tunggal CF29 tanpa prewangan,
    CF28L, CF29L bantalan pungkasan tunggal
    CF28D, CF29D pasuryan kaping pindho tanpa bantalan
    CF28DL, CF29DL prewangan pungkasan
    Standar: DIN29138 lan DIN28154, segel gas garing terintegrasi.
    Tujuan: High-drive drive mixer.
    Sedheng: macem-macem bahan kimia. Ing CF29, mung wujud sambungan bagean rongga eksternal sing beda karo CF28. Sisa struktur lan ukuran tautan padha persis karo CF28.

  • CK300 Series External Multi-spring Cartridge Seals

    Seal Cartridge Multi-spring Eksternal Seri CK300

    Segel mekanik eksternal multi-spring, jinis puteran pungkasan, ukuran instalasi sesuai karo standar pompa proses ANSI lan DIN, selaras karo seri segel standar sistem Eropa lan Amerika, desain optimasi pasuryan ring endhas, kekuatan sing dipercaya, stabilitas, jembar sawetara bahan. Cocog kanggo tenaga listrik, metalurgi, perawatan banyu, industri kimia lan lapangan liyane.