Mesin Horisontal Horisontal Manual

  • Manual Horizontal Boring Machine

    Mesin Horisontal Horisontal Manual

    Seri TPX Mesin Horisontal Horisontal adhedhasar dhasar sing mboseni kanggo ngoptimalake desain, alat mesin bisa digunakake kanthi akeh ing Body Box, Shell, Base Engine… bagean gedhe ngolah Pengeboran, Boring, Broaching, Reaming, Spot-madhes, Milling datar, Nglereni utas, lan liya-liyane. Cocog banget kanggo bagean kothak ukuran medium lan bosen kasar, Bosen mboseni, panggilingan lan proses mesin liyane.