Mesin Horisontal Horisontal Manual

Katrangan singkat:

Seri TPX Mesin Horisontal Horisontal adhedhasar dhasar sing mboseni kanggo ngoptimalake desain, alat mesin bisa digunakake kanthi akeh ing Body Box, Shell, Base Engine… bagean gedhe ngolah Pengeboran, Boring, Broaching, Reaming, Spot-madhes, Milling datar, Nglereni utas, lan liya-liyane. Cocog banget kanggo bagean kothak ukuran medium lan bosen kasar, Bosen mboseni, panggilingan lan proses mesin liyane.


Detail Produk

Spesifikasi

Aksesoris Standar

Tag Produk

Fitur Utama

Mesin seri iki duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki:
1) Piranti mesin kanggo tata letak umume yaiku kolom siji, bin Samping, Kepala ngadhepi Tetep. Meja kerja ing pandhuan amben Mesin nggawe gerakan longitudinal & silang, bisa arsip gerakan rotasi 360 °. Struktur casting nduweni kekakuan sing apik
2) Dhukungan spindle kanthi telung poin, nyadhari kekakuan spindle sing apik & akurasi stabil sing apik.
3) Sistem drive utama alat mesin kasusun saka siji kacepetan 7,5 kw motor drive AC, liwat silinder kontrol katup rotary kacepetan papat hidrolik utama, ningkatake patang klompok gir geser lan entuk 8-1000r / menit, 22 langkah.
4) Gerakan spindle munggah lan mudhun, meja kerja Longitudinal & Crosswise gerakan dikendhaleni dening kopling Elektromagnetik, Clamping ngeculake kontrol hidrolik, Sawise clamping nganggo Clamping otomatis mekanik kanthi dipercaya, nyuda intensitas tenaga kerja operator, nambah otomatisasi alat mesin.
5) Clamping gerakan spindle munggah lan mudhun, meja kerja Longitudinal & Crosswise gerakan lan rotary meja kerja nggunakake mekanisme clamping LingXingKuai, kontrol otomatis sing aman lan andal.
6) Posisi rotasi meja kerja 4 × 90 °, Miturut target optik, akurasi posisi dhuwur Priksa manawa ana akurasi mboseni switching sing luwih dhuwur.
7) Rail slide slide ing dalan nggunakake proteksi papan stainless steel sing lengkap, ndawakake umur layanan rel pandhuan.
8) Kothak spindle gir internal lan pompa minyak pelincir saka pompa gir kothak buntut.
9) Bagian-bagian mesin sing obah duwe hubungan interlock listrik - cair, mung siji bagean sing diidini bisa mindhah, dene bagean liyane kanthi otomatis dijepit.
10) Kontrol listrik alat mesin nggunakake kontroler sing bisa diprogram PLC, bisa dipercaya kinerja.

11) Pelumasan tengah digunakake ing kursi ndhuwur, kursi geser, ing njero meja puteran lan ing kabeh pandhuan (ora kalebu kolom mburi), sing diwenehake dening pompa pelumas kuantitatif sing dipasang ing mburine kursi geser.
12) Spindle taper ISO50 7:24 (Aksesoris Opsional) kanthi piranti piso mbukak lan unloading otomatis ora mung nyepetake wektu tambahan kanggo mbukak lan nyopot pisau, nanging uga nyuda intensitas tenaga kerja. Iki nduweni fungsi clamping otomatis saka cutter lan loosening hidrolik, lan operasi kasebut trep banget, supaya ora ana kerusakan presisi spindel sing disebabake dening palu tradisional.

Pambuka Rincian:

Amben mesin
床身 Casting kualitas tinggi diadopsi, proses pengerasan permukaan rel pandhuan diadopsi sawise digiling, lan struktur iga sing kuwat bisa nyiyapake kapasitas beban mesin sing mboseni.
Panel Kontrol
控制面板400 Bisa ndhukung jinis gantung utawa lengen, supaya operasi gampang lan cepet; Panel operasi sing dikontrol kanthi pusat gampang dioperasikake lan nyuda jarak kerja operator.
Meja kerja
工作台 Rotasi tabel duwe piranti target lan posisi posisi optik 4 × 90 °, sing bisa memenuhi persyaratan presisi bagean kothak gedhe sing bakal diuripake.
Sistem Kontrol
控制系统 400 Mesin kasebut nggunakake kontrol logika PROGRAMMABLE control (PLC), operasi tombol stasiun suspensi sing terpusat.
Kolom
立柱400 Casting kualitas tinggi diadopsi, proses quenching permukaan rel pandhuan diadopsi sawise digiling, lan struktur tulang rusuk sing kuwat wis puas karo struktur kothak gantung ing sisih mesin sing mboseni.
Tutup Proteksi
外观防护罩400 Digawe saka las cetakan piring baja berkualitas tinggi, desain efisien, cetakan integral, apik lan loman.
Sistem Hidrolik
液压系统400 Sistem kasebut kasusun saka pompa hidrolik, katup relief, katup pembalik elektromagnetik lan katup rotary kecepatan variabel, lan tekanan kerja diatur karo katup relief. Transmisi lan feed utama diwujudake kanthi katup rotary.
Kothak Spindle
主轴箱400 Kecepatan gerakan utama diganti liwat kontrol katup rotary, saengga silinder kacepetan variabel dipasang ing njero kothak spindle kanggo nyurung gir geser ing posisi sing beda-beda, entuk kacepetan sing beda.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • ITEM

    UNIT

    TPX6111B

    TPX6111B/ 2

    TPX6111B/ 3

    TPX6113

    TPX6113 / 2

    Dhiameter spindle

    mm

    110

    Φ130

    Taper spindle

     

    MORSE NO.6

    Metrik 80

    Tenaga motor utama

    KW

    7.5

    15

    Ngadhepi diameter sirah

    mm

    Φ600

    Φ750

    Ukuran meja kerja

    mm

    1100 * 960

    1100 * 960

    1250 * 1100

    1600 * 1400

    1800 * 1600

    Maksimum meja kerja

    kg

    5000

    8000

    10000

    Plancongan X-Axis

    mm

    900

    1250

    1600

    1600

    2000

    Plancongan Y-Axis

    mm

    900

    900

    1200

    1400

    1800

    Plancongan Z-Axis

    mm

    1400

    1400

    1400

    2000

    2000

    Wisata W Axis (lelungan Spindle)

    mm

    600

    900

    Plancongan Axis U

    mm

    180

    250

    B Sudhe rotasi poros

    °

    360

    360

    Bobot mesin

    kg

    11500

    13000

    14000

    24000

    28000

                 

    AKSESORI STANDAR

    OAKSESORI PTIONAL

    1

    Sing duwe alat kanggo piring rai

    1

    Kolom mburi

    2

    Tombol cekak

    2

    Spindle Taper –ISO50 7:24

    3

    Stang dawa

    3

    Piranti sing Mboseni

    4

    Waca digital — 3 Axis (XYZ)

       

    5

    Pandhuan nglindhungi piranti kanggo Bed, saddle ngisor

       

    6

    Samberan Foundation

       

    7

    Blokir

       

    8

    Gasket

       

    9

    Lengan nyuda cekak

       

    10

    Hex Kacang

       
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita