Mesin

  • Horizontal Lathe CDE-A Series 52mm Spindle Bore

    Lathe Lathe CDE-A Series 52mm Spindle Bore

    Serangkaian lathe CDE-A duwe struktur diwasa lan spindle kanthi cepet, sing cocog kanggo produksi lokakarya pamrosesan cilik lan lokakarya perbaikan mekanik. Bisa ngolah permukaan silinder njero lan njaba, lumahing kerucut, permukaan pungkasan, grooving, chamfering, pengeboran, reaming lan nutul lan narik alur minyak, lan bisa ngolah benang metrik, utas inci, utas modul, utas diameter lan benang kurungan. Akurasi dimensi saka bagean sing diproses bisa nggayuh level IT7, lan kasarasan permukaan bisa tekan level RA1.6.

  • Manual Gear Hobbing Machine

    Mesin Hobbing Gir Manual

    Mesin hobbing manual, hob gear digunakake kanggo ngasilake gir spur silinder hobbing, gir heliks lan spline, sprocket, lan liya-liyane. Uga bisa nggunakake metode feed radial manual kanggo ngolah gir worm biasa. Pesenan miturut sarat pangguna, bagean khusus, nggunakake gir worm feed worm tangential.

  • CNC Gear Hobbing Machine

    Mesin Hobbing Gear CNC

    Mesin kasebut cocog kanggo produksi batch, batch cilik lan siji, lan ngolah gir silinder lan gir cacing, lan parameter gear drum, spline hob uga kasedhiya kanggo misahake potongan potongan luwih saka 6 untu, poros spline untune; Uga bisa digunakake sprocket hob roll sprockets nglereni.

  • Radial Drilling Machine

    Mesin Bor Radial

    Iki minangka seri produk multifungsi sing dirancang lan diproduksi kanthi standar internasional. Alat alat mesin, lengen lan kolom rocker dijepit kanthi manual. Spindle kasebut maju lan mundur, mandheg (rem), lan beroperasi kanthi gagang kanthi netral. Nduwe kaluwihan kinerja sing sampurna, panggunaan aman, keandalan, gampang, gampang dirawat , presisi tinggi, kaku sing apik, umur dawa lan sapanunggalane. Digunakake kanggo ngebur, reaming, reaming, nutul lan mboseni. Digunakake ing macem-macem bagian proses mekanik.

  • Portable Line Boring Machine

    Mesin Boring Line Portable

    Mesin mboseni mesin rekayasa digunakake kanggo kabeh jinis struktur mesin konstruksi ing bolongan pin poros, bolongan rotary, bolongan hinged sawise proses las, utawa sawise reaming insert, excavator, loader, press, crane lan ndandani bolongan inti liyane .

  • Manual Horizontal Boring Machine

    Mesin Horisontal Horisontal Manual

    Seri TPX Mesin Horisontal Horisontal adhedhasar dhasar sing mboseni kanggo ngoptimalake desain, alat mesin bisa digunakake kanthi akeh ing Body Box, Shell, Base Engine… bagean gedhe ngolah Pengeboran, Boring, Broaching, Reaming, Spot-madhes, Milling datar, Nglereni utas, lan liya-liyane. Cocog banget kanggo bagean kothak ukuran medium lan bosen kasar, Bosen mboseni, panggilingan lan proses mesin liyane.

  • CNC Single Column Vertical Lathe

    Lathe Tunggal kolom Lathe CNC


    Mesin iki cocog kanggo alat pemotong baja lan paduan, kecepatan kanggo logam besi, logam nonferrous lan sawetara bagean non-logam ing njero lan njaba silinder, pungkasan, alat mesin finish kasar, lsp.

  • CNC Double Column Vertical Lathe

    Lathe Geser Kolom Ganda

    Seri alat mesin iki bisa digunakake kanggo nambah sifat fisik mesin, lan bisa digunakake kanggo mesin kasar lan alus ing permukaan silinder njero lan njaba, permukaan kerucut, wajah pungkasan, alur pemotong, lsp.