Mesin

  • Slant Bed CNC Lathe

    Slant Bed CNC Lathe

    Mesin bubut DL-M CNC minangka bubut CNC fungsi lengkap kanthi koordinat dobel, rong sambungan poros lan setengah kontrol loop tertutup sing diproduksi dening perusahaan kami. Awak mesin inang dilebokake kanthi sakabehe, rel pandhuan kanggo tata letak condhong 45 °, kanthi kaku, awak geser saddle minangka rel pandhuan linear, kanthi koefisien gesekan cilik lan karakteristik dinamis sing apik. Sistem kontrol nggunakake sistem FANUC 0I-TF (5) Jepang (utawa sistem kualitas domestik lan manca liyane) lan drive servo AC, gampang dioperasikake, operasi sing andal. Motor spindle nggunakake motor utama kanthi dhuwur, torsi dhuwur lan kacepetan dhuwur.

  • CNC Turning Center

    Pusat Nguripake CNC

    Pusat Putar CNC minangka pusat sumbu puteran kontrol semi-sumbu telung sumbu, mesin utama dikendhaleni dening sistem FANUC 0I-TF (1), motor servo area wiyar, tenaga 18,5 / 22kW, bisa digunakake kanggo muter, ngebur , panggilingan macem-macem bagean puteran.

  • Flat Bed CNC Lathe

    Lathe Bed CNC Lathe

    Alat mesin iki minangka bubut horisontal kontrol CNC sing dikontrol dening rong koordinat (Z) lan (X). Kanthi otomatis bisa ngrampungake pemotongan permukaan silinder internal lan eksternal, permukaan kerucut, permukaan busur bunder, wajah pungkasan, grooving, chamfering lan proses liyane kanggo kabeh jinis poros lan disk, lan bisa ngowahi benang lurus metrik, benang pungkasan lan inci lurus utas lan utas lancip lan maneka warna proses pamulihan. Sistem CNC FANUC, Siemens, GDSU lan perusahaan kondhang liyane ing omah lan ing luar negeri bisa digunakake kanggo ngolah bahan kerja kanthi bola-bali. Cocog kanggo produksi macem-macem jinis, produk batch cilik lan menengah, utamane kanggo komponen sing presisi sing kompleks lan dhuwur bisa nuduhake kaunggulan.

  • VDL Series Lineaner Guideway CNC Vertical Machining Center

    VDL Series Lineaner Patheway Pusat Mesin Vertikal CNC

    Desain unik rel pandhuan gulung linear kanthi kecepatan tinggi saka alat mesin akeh digunakake kanggo ngolah bagean kothak, bagian cangkang lan bagian disk ing industri manufaktur mesin. Komponen bisa dirampungake sawise panggilingan clamping, mboseni, ngebur, ngembang, reaming, nutul lan proses liyane, kanthi presisi tinggi, otomatisasi tinggi, reliabilitas dhuwur, integrasi mekanik lan listrik sing dhuwur, operasi sederhana, tampilan umume apik lan elegan ciri khas. Mesin kasebut dilengkapi sistem pertukaran alat otomatis (ATC), sistem pelumasan otomatis, sistem pendinginan lan piranti operasi manual portebel (MPG), kanthi tutup proteksi integral.

  • VDF Series Box way CNC Vertical Machining Center

    VDF Series Box cara Pusat Mesin Vertikal CNC

    Strukture alat mesin sing kaku lan awet, kanthi simulasi lan pitungan mekanik rekayasa, ngrancang struktur amben sing stabil lan stabil, kanggo nyukupi persyaratan rekayasa dobel kaku lan nyuda kualitas. Hardening lengkap saka rel geser, kanthi proses mecah presisi, digabungake karo kualitas presisi sing memuaskan. Ora mung cocog kanggo proses piring, piring, cangkang, presisi, nanging uga cocog kanggo proses cetakan. Mesin kasebut dilengkapi sistem pertukaran alat otomatis (ATC), tutup pelindung sing ditutup lengkap, sistem pelumasan otomatis, sistem pendingin, piranti operasi manual portebel (MPG). Komponen bisa dirampungake sawise panggilingan clamping, mboseni, ngebur, ngembang, reaming, nutul lan proses liyane, kanthi otomatis otomatis, reliabilitas sing kuat, operasi sederhana, trep, nyenengake, tampilan umume sing apik, derajat mekanik lan kaluwihan integrasi listrik.

  • Horizontal Lathe CW-M Series 6t Loading Weight

    Lathe Horisontal CW-M Series 6t Bobot Ngunggah

    Seri CW-M Struktur diwasa, tenaga gedhe, kaku sing kuwat, macem-macem regulasi kacepetan spindle, cocog kanggo kekuwatan sing kuwat utawa nglereni kacepetan dhuwur, bisa ngrampungake macem-macem bagian poros lan disk ing permukaan silinder njero lan njaba, permukaan kerucut, pasuryan pungkasan , nglereni alur, proses chamfering, ngebur lan nutul, lan bisa ngolah benang metrik umum. Utas tinta, utas modul, utas diameter lan utas lancip (utas khusus kanggo konsultasi), istirahat alat cilik bisa moto ngowahi kerucut cekak, feed longitudinal menyang gerakan senyawa feed istirahat alat cilik bisa motore dadi kerucut dawa, nganti bagean-bagean kompleks gedhe bisa nuduhake keunggulan.

  • Horizontal Lathe CW-E Series 2t Loading Weight

    Lathe Horisontal CW-E Series 2t Bobot Ngemot

    Bubut umum seri CW-E minangka generasi anyar bubut umum kanthi kepribadian sing grapyak, katon modele bidang persegi dowo sing populer, sikil ngarep lan mburi mburi amba. Amben wis ngalami quenching lan grinding frekuensi dhuwur ing ndhuwur, lan hardness quenching yaiku G50. Gir headbox wis diproses kanthi quenching frekuensi tinggi lan grinding presisi, lan presisi gir bisa tekan 7 level.

    Akurasi dimensi saka bagean sing diproses ing mesin iki bisa tekan level IT7, kasar permukaan bisa tekan level 1,6

  • Horizontal Lathe CDS-BSeries 82mm Spindle Bore CDS-C Series 105mm Spindle Bore

    Lathe Lathe CDS-BSeries 82mm Spindle Bore CDS-C Series 105mm Spindle Bore

    Ranjang seri CDS-B / C, bisa ngowahi baja pamrosesan, wesi cor lan logam non-ferrous, non-logam lan bahan liyane ing bunder njaba, bolongan njero lan pasuryan pungkasan, bisa dilatih, diowahi lan ditarik alur minyak, bisa proses kabeh jinis metrik, inci, modul, utas gabungan diameter, pangguna ngirim pesanan khusus uga bisa ngolah utas gabungan lilitan.