Lathe Horisontal

  • Horizontal Lathe CW-M Series 6t Loading Weight

    Lathe Horisontal CW-M Series 6t Bobot Ngunggah

    Seri CW-M Struktur diwasa, tenaga gedhe, kaku sing kuwat, macem-macem regulasi kacepetan spindle, cocog kanggo kekuwatan sing kuwat utawa nglereni kacepetan dhuwur, bisa ngrampungake macem-macem bagian poros lan disk ing permukaan silinder njero lan njaba, permukaan kerucut, pasuryan pungkasan , nglereni alur, proses chamfering, ngebur lan nutul, lan bisa ngolah benang metrik umum. Utas tinta, utas modul, utas diameter lan utas lancip (utas khusus kanggo konsultasi), istirahat alat cilik bisa moto ngowahi kerucut cekak, feed longitudinal menyang gerakan senyawa feed istirahat alat cilik bisa motore dadi kerucut dawa, nganti bagean-bagean kompleks gedhe bisa nuduhake keunggulan.

  • Horizontal Lathe CW-E Series 2t Loading Weight

    Lathe Horisontal CW-E Series 2t Bobot Ngemot

    Bubut umum seri CW-E minangka generasi anyar bubut umum kanthi kepribadian sing grapyak, katon modele bidang persegi dowo sing populer, sikil ngarep lan mburi mburi amba. Amben wis ngalami quenching lan grinding frekuensi dhuwur ing ndhuwur, lan hardness quenching yaiku G50. Gir headbox wis diproses kanthi quenching frekuensi tinggi lan grinding presisi, lan presisi gir bisa tekan 7 level.

    Akurasi dimensi saka bagean sing diproses ing mesin iki bisa tekan level IT7, kasar permukaan bisa tekan level 1,6

  • Horizontal Lathe CDS-BSeries 82mm Spindle Bore CDS-C Series 105mm Spindle Bore

    Lathe Lathe CDS-BSeries 82mm Spindle Bore CDS-C Series 105mm Spindle Bore

    Ranjang seri CDS-B / C, bisa ngowahi baja pamrosesan, wesi cor lan logam non-ferrous, non-logam lan bahan liyane ing bunder njaba, bolongan njero lan pasuryan pungkasan, bisa dilatih, diowahi lan ditarik alur minyak, bisa proses kabeh jinis metrik, inci, modul, utas gabungan diameter, pangguna ngirim pesanan khusus uga bisa ngolah utas gabungan lilitan.

  • Horizontal Lathe CDE-A Series 52mm Spindle Bore

    Lathe Lathe CDE-A Series 52mm Spindle Bore

    Serangkaian lathe CDE-A duwe struktur diwasa lan spindle kanthi cepet, sing cocog kanggo produksi lokakarya pamrosesan cilik lan lokakarya perbaikan mekanik. Bisa ngolah permukaan silinder njero lan njaba, lumahing kerucut, permukaan pungkasan, grooving, chamfering, pengeboran, reaming lan nutul lan narik alur minyak, lan bisa ngolah benang metrik, utas inci, utas modul, utas diameter lan benang kurungan. Akurasi dimensi saka bagean sing diproses bisa nggayuh level IT7, lan kasarasan permukaan bisa tekan level RA1.6.