Lathe Horisontal CW-E Series 2t Bobot Ngemot

Katrangan singkat:

Bubut umum seri CW-E minangka generasi anyar bubut umum kanthi kepribadian sing grapyak, katon modele bidang persegi dowo sing populer, sikil ngarep lan mburi mburi amba. Amben wis ngalami quenching lan grinding frekuensi dhuwur ing ndhuwur, lan hardness quenching yaiku G50. Gir headbox wis diproses kanthi quenching frekuensi tinggi lan grinding presisi, lan presisi gir bisa tekan 7 level.

Akurasi dimensi saka bagean sing diproses ing mesin iki bisa tekan level IT7, kasar permukaan bisa tekan level 1,6


Detail Produk

Spesifikasi

Aksesoris Standar lan Opsional

Tag Produk

DESAIN STRUKTUR

 QQ图片20210820112218

Lathe amben sawise atos, grinding, quenching hardness HRC50;
Gir headstock sawise mateni, proses grinding presisi, presisi gir kecepatan tinggi bisa tekan level 5; spindle Headstock digunakake dening telung dhukungan, kaku sing apik; Gagang endhas nganggo operasi terpusat. Gear box feed uga NGGUNAKake alat pemadam kebakaran

EFISIENSI LAN DESIGN VERSATILE

 QQ图片20210820112727

Nguripake mesin bisa dadi bagean silinder, bolongan njero lan pasuryan pungkasan, lan bisa ngebur, ngganti jeneng, ngolah kabeh jinis benang metrik, utas inci, modulus, nada diametral, pangguna ngirim pesanan khusus uga bisa masang utas sekrup ngolah, ngolah mesin kasebut cocog banget kanggo bengkel produksi batch cilik lan panggunaan bengkel mekanik.
Mesin kasebut bisa ngolah baja, besi cor, logam non-ferrous, bahan non-logam, lsp.
Ing akurasi dimensi saka bagean ing mesin bisa entuk level IT7, atose permukaan bisa nganti 1,6.

LENGKAPAN PERLINDUNGAN KESELAMATAN

QQ图片20210820112739

Kanggo pangguna milih… Perlindhungan Bali, Proteksi Chuck, Perlindhungan Faceplate Perlindhungan telung cagak

MESIN akurasi

ISO 1708 : 1989 conditions Kahanan panampa kanggo tujuan umum paralel uji coba paralel》。

STRUKTUR BOX BOARD BOX

 QQ图片20210820112749

Kothak papan slip mesin dilengkapi piranti sing obah cepet, piranti keamanan sing kakehan, tuas kontrol longitudinal lan cross control setengah kacang.

STRUKTUR SPERLE MULTIPLE APERTURE

Seri alat mesin iki bisa nyedhiyakake macem-macem struktur aperture spindle; diameter spindle 100 mm, 105 mm, 130 mm 3 jinis.

JENIS KEPALA SPINDLE

Bentuk kepala spindle alat mesin duwe rong jinis C11 lan D11.

Ing kahanan normal, nyedhiyakake spindle C11. Kanggo nyedhiyakake alat mesin spindle D11 lan pesenan khusus.

SISTEM LUBRIKASI

Alat alat mesin, kothak feed nganggo pelumasan jinis shower pump

TES KUMUM

Tingkat tekanan swara swara mesin 83 db (A) utawa kurang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Swing liwat amben

    mm

    CW6163E; CW6263E 630
    CW6180E; CW6280E 800
    CW61100E; CW62100E     1000
    Swing ing longkangan

    mm

    CW6263E

     800

    CW6280E 1000
    CW62100E 1230
    Jembar liwat amben

    mm

    550

    Panjang kesenjangan (saka irung spindle)

    mm

    CW6263E; CW6280E; CW62100E

    350

    Maks. dawa workpiece

    mm

    1000/1500/2000/3000/4000/5000/6000

    Maks. dawa ngowahi

    mm

    850 (600) 、 1350 (1100) 、 1850 (1600) 、

    2850 (2600) 、 3850 (3600) 、 4850 (4600) 、

    5850 (5600)

    Diameter Lubang Spindle

    mm

      100 (C11) / 105 (D11)

    130 (C11 / D11 opsional)

     

    NO.

    BARANG

    1

    3-Jaw Chuck

    2

    C11 / D11

    3

    Toolpost Ngalih kanthi cepet

    4

    4 stasiun alat

    5

    Alat ganti

    6

    Manual Tailstock

    7

    Piranti alat

    8

    Sistem adhem

    9

    Motor seri Y seri

    10

    Lampu makarya

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita