Mesin Hobbing Gir

  • Manual Gear Hobbing Machine

    Mesin Hobbing Gir Manual

    Mesin hobbing manual, hob gear digunakake kanggo ngasilake gir spur silinder hobbing, gir heliks lan spline, sprocket, lan liya-liyane. Uga bisa nggunakake metode feed radial manual kanggo ngolah gir worm biasa. Pesenan miturut sarat pangguna, bagean khusus, nggunakake gir worm feed worm tangential.

  • CNC Gear Hobbing Machine

    Mesin Hobbing Gear CNC

    Mesin kasebut cocog kanggo produksi batch, batch cilik lan siji, lan ngolah gir silinder lan gir cacing, lan parameter gear drum, spline hob uga kasedhiya kanggo misahake potongan potongan luwih saka 6 untu, poros spline untune; Uga bisa digunakake sprocket hob roll sprockets nglereni.