Lathe Bed CNC Lathe

  • Flat Bed CNC Lathe

    Lathe Bed CNC Lathe

    Alat mesin iki minangka bubut horisontal kontrol CNC sing dikontrol dening rong koordinat (Z) lan (X). Kanthi otomatis bisa ngrampungake pemotongan permukaan silinder internal lan eksternal, permukaan kerucut, permukaan busur bunder, wajah pungkasan, grooving, chamfering lan proses liyane kanggo kabeh jinis poros lan disk, lan bisa ngowahi benang lurus metrik, benang pungkasan lan inci lurus utas lan utas lancip lan maneka warna proses pamulihan. Sistem CNC FANUC, Siemens, GDSU lan perusahaan kondhang liyane ing omah lan ing luar negeri bisa digunakake kanggo ngolah bahan kerja kanthi bola-bali. Cocog kanggo produksi macem-macem jinis, produk batch cilik lan menengah, utamane kanggo komponen sing presisi sing kompleks lan dhuwur bisa nuduhake kaunggulan.