Lathe Bed CNC Lathe

Katrangan singkat:

Alat mesin iki minangka bubut horisontal kontrol CNC sing dikontrol dening rong koordinat (Z) lan (X). Kanthi otomatis bisa ngrampungake pemotongan permukaan silinder internal lan eksternal, permukaan kerucut, permukaan busur bunder, wajah pungkasan, grooving, chamfering lan proses liyane kanggo kabeh jinis poros lan disk, lan bisa ngowahi benang lurus metrik, benang pungkasan lan inci lurus utas lan utas lancip lan maneka warna proses pamulihan. Sistem CNC FANUC, Siemens, GDSU lan perusahaan kondhang liyane ing omah lan ing luar negeri bisa digunakake kanggo ngolah bahan kerja kanthi bola-bali. Cocog kanggo produksi macem-macem jinis, produk batch cilik lan menengah, utamane kanggo komponen sing presisi sing kompleks lan dhuwur bisa nuduhake kaunggulan.


Detail Produk

Spesifikasi

Aksesoris Standar & Opsional

Tag Produk

DESAIN STRUKTUR RIGIDITAS sing Tinggi

 QQ图片20210823130546

Mesin kasebut nganggo tata letak lathe horisontal tradisional. Desain umum, panyegelan apik, sesuai karo standar keamanan. Tempat tidur bubut, sikil amben lan komponen utama liyane nggunakake casting pasir resin, perawatan penuaan buatan, stabilitas kabeh mesin luwih unggul.

HEADSTOCK

 手动变档

Blok manual

 电动自动变档

Geser otomatis

PRECISION, CEPAT TO DRIVER

 精密、快速的纵横向驱动

Mesin poros gerakan longitudinal lan lateral nggunakake drive motor servo, pasangan sekrup bola presisi tinggi, transmisi bantalan komposit presisi kaku, umpan balik enkoder enkoder deteksi posisi sistem kontrol loop setengah tertutup. Pandhuan panggunaan proses quenching (rel keras) populer internasional lan proses "model", saben reaksi gerakan poros cepet, presisi tinggi, umur panjang.

SISTEM LUBRIKASI CENTRALISASI OTOMATIS

 自动集中润滑系统

Mesin nggunakake metode pelumasan terpusat otomatis, wektu lan pelumasan intermiten otomatis kuantitatif, karya stabil lan andal. Temokake syarat lingkungan kanggo produksi sing luwih resik

ALAT EKOLIK

 立式四工位刀架

Titik alat stasiun 4 vertikal

 卧式六工位刀架

Titik alat stasiun 6 Horisontal (Aksesoris Opsional)

ANAK

 手动卡盘

Chuck manual

Telung chuck centering mandiri, gampang dioperasikake gaya clamping kanthi presisi tinggi.

 液压卡盘

Chuck hidrolik (aksesoris Opsional)

Operasi presisi tinggi, cepet bisa ningkatake presisi lan efisiensi sing luwih apik.

TAILSTOCK

 手动形式

Buntut kanthi manual

Gampang dioperasikake, gampang dikunci.

 液压驱动形式

Tailtock hidrolik (Aksesoris Opsional)

Operasi sing gampang, efisiensi kacepetan dhuwur.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • ITEM CKA6136 CKA6140 CKA6150 CKA6163 CKA6180 CKA61100 CKA61100M CKA61125M
    Maks. Swing Dia. Over Bed 360mm 400mm 500mm 630mm 800mm 1000mm 1000mm 1250mm
    Maks. Swing Dia. Swara Kreta 180mm 200mm 280mm 320mm 490mm 700mm 630mm 880mm
    Dawane Workpiece 750mm / 1000mm 750-2000mm 1000-5000mm 1500-6000mm
    Jembar amben 300mm 400mm 550mm 755mm
    Bobot Workpiece 200kg 400kg 1000kg 8000kg
    Tenaga Spindle 5.5kW 7.5kW 11kW 22kW
    Spindle Bore Dia. 52mm 82mm 100mm 130mm
    Kacepetan Spindle 20 ~ 2500rpm 7 ~ 2200rpm 10 ~ 1000 rpm 2 ~ 500rpm
    Dia. saka Lengan Tailstock 63mm 75mm 100mm 200mm
    Tegangan

    3PH 380V 50HZ

    AKSESORI STANDAR

    AKSESORI OPSI

     

    Sistem Fanuc

    1.

    Sistem Siemens

    2.

    Pandhuan geser

    2.

    Perlindhungan Chuck

    3.

    Manual Tailstock

    3.

    Tailtock Hidrolik

    4.

    4 Stasiun Alat Vertikal

    4.

    6/8 Stasiun Toolpost Vertikal

    5.

    Manual 3-Jaw Chuck

    5.

    4-Jaw Chuck / Hyduck Chuck

    6.

    Pump Cooling

    6.

    Ngaso Ajeg

    7.

    Tangki Banyu

    7.

    Tututi Ngaso

    8.

    Wrench

    8.

    Plate Flat

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita