Pusat Mesin Vertikal CNC

  • VDL Series Lineaner Guideway CNC Vertical Machining Center

    VDL Series Lineaner Patheway Pusat Mesin Vertikal CNC

    Desain unik rel pandhuan gulung linear kanthi kecepatan tinggi saka alat mesin akeh digunakake kanggo ngolah bagean kothak, bagian cangkang lan bagian disk ing industri manufaktur mesin. Komponen bisa dirampungake sawise panggilingan clamping, mboseni, ngebur, ngembang, reaming, nutul lan proses liyane, kanthi presisi tinggi, otomatisasi tinggi, reliabilitas dhuwur, integrasi mekanik lan listrik sing dhuwur, operasi sederhana, tampilan umume apik lan elegan ciri khas. Mesin kasebut dilengkapi sistem pertukaran alat otomatis (ATC), sistem pelumasan otomatis, sistem pendinginan lan piranti operasi manual portebel (MPG), kanthi tutup proteksi integral.

  • VDF Series Box way CNC Vertical Machining Center

    VDF Series Box cara Pusat Mesin Vertikal CNC

    Strukture alat mesin sing kaku lan awet, kanthi simulasi lan pitungan mekanik rekayasa, ngrancang struktur amben sing stabil lan stabil, kanggo nyukupi persyaratan rekayasa dobel kaku lan nyuda kualitas. Hardening lengkap saka rel geser, kanthi proses mecah presisi, digabungake karo kualitas presisi sing memuaskan. Ora mung cocog kanggo proses piring, piring, cangkang, presisi, nanging uga cocog kanggo proses cetakan. Mesin kasebut dilengkapi sistem pertukaran alat otomatis (ATC), tutup pelindung sing ditutup lengkap, sistem pelumasan otomatis, sistem pendingin, piranti operasi manual portebel (MPG). Komponen bisa dirampungake sawise panggilingan clamping, mboseni, ngebur, ngembang, reaming, nutul lan proses liyane, kanthi otomatis otomatis, reliabilitas sing kuat, operasi sederhana, trep, nyenengake, tampilan umume sing apik, derajat mekanik lan kaluwihan integrasi listrik.