Lathe Tunggal kolom Lathe CNC

Katrangan singkat:


Mesin iki cocog kanggo alat pemotong baja lan paduan, kecepatan kanggo logam besi, logam nonferrous lan sawetara bagean non-logam ing njero lan njaba silinder, pungkasan, alat mesin finish kasar, lsp.


  • :
  • Detail Produk

    Spesifikasi

    Video

    Tag Produk

    1. Kinerja biaya dhuwur lan rega sing cukup.
    2. Stasiun tombol suspensi, kabinet listrik lan desain integral amben.
    3. Nganggo balok sing wis padhang, ram jinis T sing dipadamake (ram persegi opsional) lan rel pandhuan plastik.
    4. Standar dilengkapi transmisi mekanik level 16, meja piso lima utawa meja pisau persegi.
    Sistem Siemens 802C (sistem liyane opsional)
    6. Beam ditutup lan dilindhungi, lan bagean pelumasan kanthi otomatis dilumasi.
    7. Nindakake inspeksi akurasi lathe vertikal JB / T9934.1-1999 NC
    Spesifikasi teknis kanggo bubut vertikal kontrol angka
    8. Fungsi opsional: regulasi kacepetan stepless frekuensi frekuensi, tabel pisau listrik, amben, lsp.
    9,1 taun jaminan kualitas, ningkatake layanan sawise-sales.
    hgfuiy


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Mesin Lathe Vertikal Column Tunggal

    BARANG

    UNIT

    CK5112

    CK5116

    CK5120

    CK5123

    CK5126

    Maks. diameteripun ngowahi

    mm

    1250

    1600

    2000

    2300

    2600

    Maks. dhuwur saka workpiece

    mm

    1000

    1200

    1250

    1250

    1600

    Maks. bobot saka workpiece

    ton

    3.2

    5

    5

    8

    10

    Dhiameter meja kerja

    mm

    1000

    1400

    1800

    2000

    2300

    Seri kacepetan meja kerja

    langkah

    4 gir, tanpa langkah

    4 gir, tanpa langkah

    16 gir, tanpa langkah

    16 gir, tanpa langkah

    16 gir, tanpa langkah

    Rentang kacepetan meja kerja

    r / min

    6.3-200

    5-160

    4-125

    3.2-100

    2,5-80

    Tenaga motor utama

    KW

    22

    30

    30

    30

    37

    Plancongan balok

    mm

    650

    850

    1000

    1000

    1250

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita