Lathe CNC

  • Slant Bed CNC Lathe

    Slant Bed CNC Lathe

    Mesin bubut DL-M CNC minangka bubut CNC fungsi lengkap kanthi koordinat dobel, rong sambungan poros lan setengah kontrol loop tertutup sing diproduksi dening perusahaan kami. Awak mesin inang dilebokake kanthi sakabehe, rel pandhuan kanggo tata letak condhong 45 °, kanthi kaku, awak geser saddle minangka rel pandhuan linear, kanthi koefisien gesekan cilik lan karakteristik dinamis sing apik. Sistem kontrol nggunakake sistem FANUC 0I-TF (5) Jepang (utawa sistem kualitas domestik lan manca liyane) lan drive servo AC, gampang dioperasikake, operasi sing andal. Motor spindle nggunakake motor utama kanthi dhuwur, torsi dhuwur lan kacepetan dhuwur.

  • CNC Turning Center

    Pusat Nguripake CNC

    Pusat Putar CNC minangka pusat sumbu puteran kontrol semi-sumbu telung sumbu, mesin utama dikendhaleni dening sistem FANUC 0I-TF (1), motor servo area wiyar, tenaga 18,5 / 22kW, bisa digunakake kanggo muter, ngebur , panggilingan macem-macem bagean puteran.

  • Flat Bed CNC Lathe

    Lathe Bed CNC Lathe

    Alat mesin iki minangka bubut horisontal kontrol CNC sing dikontrol dening rong koordinat (Z) lan (X). Kanthi otomatis bisa ngrampungake pemotongan permukaan silinder internal lan eksternal, permukaan kerucut, permukaan busur bunder, wajah pungkasan, grooving, chamfering lan proses liyane kanggo kabeh jinis poros lan disk, lan bisa ngowahi benang lurus metrik, benang pungkasan lan inci lurus utas lan utas lancip lan maneka warna proses pamulihan. Sistem CNC FANUC, Siemens, GDSU lan perusahaan kondhang liyane ing omah lan ing luar negeri bisa digunakake kanggo ngolah bahan kerja kanthi bola-bali. Cocog kanggo produksi macem-macem jinis, produk batch cilik lan menengah, utamane kanggo komponen sing presisi sing kompleks lan dhuwur bisa nuduhake kaunggulan.