Mesin Horisontal Horisontal CNC

  • CNC Horizontal Boring Machine

    Mesin Horisontal Horisontal CNC

    Penggilingan horisontal lan mesin mboseni TZK6113 minangka produk anyar sing dikembangake kanthi tliti sawise nganalisa lan nyinaoni pasar alat mesin miturut kahanan pangembangan industri manufaktur mesin domestik lan manca. Mesin iki minangka mesin panggilingan horisontal lan mboseni kanthi tingkat kontrol angka sing luwih dhuwur, sing bisa ngebor, mboseni, ngatur ulang, nyukur ulang, nyukur, nggilingan lan ngerjak bahan kerja.

    Mesin iki bisa digunakake ing produksi kapal, metalurgi, stok gerbong kereta api, mesin konstruksi, pembangkit listrik angin, mesin pertambangan, tekstil, percetakan, industri ringan, manufaktur alat mesin lan industri liyane, yaiku ngolah peralatan kothak sing efektif kanggo biaya.