Lathe Geser Kolom Ganda

Katrangan singkat:

Seri alat mesin iki bisa digunakake kanggo nambah sifat fisik mesin, lan bisa digunakake kanggo mesin kasar lan alus ing permukaan silinder njero lan njaba, permukaan kerucut, wajah pungkasan, alur pemotong, lsp.


Detail Produk

Spesifikasi

Video

Tag Produk

Fitur:
1. Seri produk iki nganggo desain modular, fungsi opsional. Produk kasebut diwasa lan dipercaya.
2. Sisa alat sing bener yaiku istirahat alat NC, lan istirahat alat kiwa minangka istirahat alat sing umum.
3. Sistem CNC yaiku Siemens 802DSL (pangguna bisa nemtokake sistem liyane).
4. Operasi manual 100%, trep lan praktis.
5. Meja kerja nganggo mesin papat gir + regulasi kecepatan stepless motor DC (konversi frekuensi ac opsional), ngerteni rotasi torsi gedhe, kanthi kemampuan ngowahi kecepatan garis konstan.
LATHE (2)
6. Casting kualitas tinggi diolah kanthi penuaan termal.
LATHE (1)
7. Rel pandhuan balok silang diproses kanthi quenching super audio, lan rel pandhuan balok silang kalebu jinis komposit gulung. Sing duwe alat vertikal yaiku ram persegi supaya bisa nglereni abot.
8. Rel pandhuan balok, rel pandhuan ram, rel pandhuan kolom nggunakake pompa pelumasan otomatis wektu pelumasan otomatis kuantitatif.
9. Sekrup bola nganggo teknologi nanjing sekrup bal presisi tinggi P3, sekrup kasebut didukung bantalan impor.
10. Tabel kerja nggunakake rel pandhuan hidrostatik lan suplai oli lintas-shunt motor shunt sinkronis, ngemot 16-20 ton.
11. Pendingin udara pendingin ruangan kabinet listrik independen, nggunakake komponen listrik merek berkualitas, linuwih.
12. Stasiun hidrolik independen, gampang diatur lan dijaga.
13. Eksekusi presisi JB / T9934.1-1999 Tes akurasi lathe vertikal CNC, kahanan teknis lathe vertikal JB / T9934.2-1999 CNC.
14. Gear transmisi presisi tinggi (kelas 6) lan gir bevel spiral presisi tinggi (kelas 6), swara kurang, akurasi rotasi dhuwur.
15. Panliten lan pangembangan, produksi, instalasi, komisioning, pelatihan lan layanan purna independen kabeh dirampungake dening perusahaan kanthi mandiri.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Mesin Lathe Vertikal Kolom Ganda

    Jeneng

    Unit

    CK5225

    CK5240

    CK5250

    CK5263

    CK5280

    Diameteripun nglereni maksimum workpiece

    mm

    2500

    4000

    5000

    6300

    8000

    Diameteripun Workbench

    mm

    2250

    3200

    4500

    5700

    6300/7200

    Dhuwur workpiece Max

    mm

    1600/2000

    2000/2500/3150

    2000/2500/3150

    2500/3150/4000

    3500/4000/5500

    Bobot maksimum workpiece

    t

    15

    32

    50

    80/125

    60/80/150

    Rentang kacepetan workbench

    r / min

    2 ~ 63

    0,5 ~ 45

    0,5 ~ 40

    0,5 ~ 40

    0,32 ~ 32

    Seri kacepetan workbench

    langkah

    loro gir tanpa langkah

    loro gir tanpa langkah

    loro gir tanpa langkah

    loro gir tanpa langkah

    loro gir tanpa langkah

    Tenaga motor utama

    kw

    DC55

    DC55

    DC75

    DC90

    DC132

    Torsi workbench maks

    kn.m

    63

    63

    100

    150

    200

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita