Segel Mekanik Seri C89

Katrangan singkat:

Mesin seri C89 kagolong seri seri C8 sing asale, sesuai karo struktur DIN24960 / LIK lan ukuran GB6556 / LIK, struktur kompak. Pasuryan pungkasan puteran dipasangkan karo ring statis grafit kanggo ngilangi pengaruh gradien suhu lan entuk emisi bocor sing sithik.

Jinis penyegelan seri C89 dirancang kanggo medium minyak viskositas dhuwur, digunakake ing minyak pelumas, minyak pendingin, minyak turbin lan medium minyak liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Desain standar: selaras karo standar DIN24960 lan GB6556. Nduweni fleksibilitas sing kuat
Multi-spring: ganti rugi sing apik, mbukak seragam ing rai pungkasan
Pasuryan hard end sakabèhé: desain pasuryan pungkasan sing dioptimalkan, deformasi rai pungkasan cilik
Nyetel posisi sekrup: instalasi sing gampang, imbuhan sing trep

Batesake Parameter Kinerja:
Diameter poros: Metrik 14 ~ 100mm
Suhu: - 30 ° C nganti 200 ° C
Tekanan: 0 ~ 4.0mpa, aja kerja ing tekanan negatif lan vakum
Kacepetan: 25 m / S utawa kurang (5000 RPM) utawa kurang

Pilihan Bahan Sealing:
Segel seri C89 bisa nggunakake pasangan gesekan lan bahan panyegelan tambahan miturut kahanan kerja sing beda. Kanggo mesthekake operasi sing bisa dipercaya kanthi premis struktur, aplikasi bahan panyegelan seri C89 wis ditemtokake. Tabel ing ngisor iki minangka bahan sing disaranake.

DESCRIBE

MATERI

C89U

C89B

C89UV

C89BV

Lumahing Akhir

karbida tungsten

silikon karbida

Spring

baja krom-nikel

Baja molibdenum krom nikel

Segel tambahan

Karet Nitrile

FKM

EPR

Fluoroadhesif dilapisi PTFE

PTFE

Karet perfluorinasi

Liyane

baja krom-nikel

Baja molibdenum krom nikel

1. ● Kanggo prioritas nggunakake bahan
2. ○ Kanggo ngidini panggunaan bahan, bisa ditemtokake miturut sarat sing sejatine
3. Sampeyan bisa nyedhiyakake bahan sing ora diwenehake ing tabel kanggo memenuhi persyaratan khusus, yen perlu, hubungi perusahaan sampeyan

 

gfdgf (3)
SEAL MEKANIKAL C89B

gfdgf (1)SEAL MEKANIKAL C89BV

gfdgf (4)SEAL MEKANIKAL C89UV

gfdgf (5)SEAL MEKANIKAL C89U


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita