Segel Mekanik Eksternal C86 Spring

Katrangan singkat:

Segel seri C86 sesuai karo dimensi DIN24960 / LIK lan GB6556 / LIK. Cocog kanggo pompa sentrifugal standar DIN24960 lan GB6556 lan segel poros puteran mekanik sing padha.
Lengan njero C86 nyedhiyakake perlindungan fisik kanggo cincin segel nalika nyedhiyakake permukaan obah sing lancar kanggo cincin O. Pasuryan segel sing dirancang khusus bisa njaga kontak sing rata kanthi tekanan dhuwur.
Seri C86 minangka segel kinerja dhuwur sing bisa memenuhi macem-macem syarat ing macem-macem industri lan cocog kanggo kondisi operasi normal. Kayata minyak, banyu panas lan adhem, bahan baku kimia, minyak sing bisa dipangan, omben-omben, lan liya-liyane, uga bisa digunakake kanggo ngemot partikel padat tartamtu utawa media viskositas tinggi, kayata pulp, kertas, limbah, industri limbah lan minyak pembangkit listrik pompa, pompa banyu, lsp. ora ana struktur adhesi lan blokir supaya segel kasebut solid lan andal.


Detail Produk

Tag Produk

Desain standar: selaras karo standar DIN24960 lan GB6556
Multi-spring: Multi-spring njamin muatan sing luwih seragam ing rai pungkasan lan kinerja dinamis sing apik ing wajah pungkasan.
Pasuryan sakabèhé: pasuryan mbukak maksimal miturut DIN24960 lan GB6556
Nyetel posisi sekrup: instalasi sing gampang, imbuhan sing trep
Transmisi senyawa: kurang reduksi gesekan, transmisi daya seragam

Matesi parameter kinerja
Suhu: - 30 ℃ nganti 204 ℃
Tekanan: 0MPA-2mpa (bisa tahan tekanan bali dadi 0,5mpa)
Kacepetan: nganti 25m / s (5000rpm)
Ukuran efektif: 18mm-100mm

gfds (2)

Dhaptar Materi Pilihan
Segel seri C86 ngidini macem-macem bahan digunakake kanggo memenuhi syarat lingkungan sing beda. Kanggo nggawe manawa struktur bisa andal, pilihan bahan kanggo seri C86 wis ditemtokake, kaya ing tabel ing ngisor iki

Barang Materi C86
Wajah Akhir Grafit logam sing diresiki
Grafit resin sing diresapi
karbida tungsten
silikon karbida
Spring baja krom-nikel
baja kromium nikel molibdenum
Elemen panyegelan sekunder Nitril
Neoprene
Butil
EPR
FKM
Liyane baja krom-nikel
baja kromium nikel molibdenum

Gambar Instalasi:
gfds (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita