Segel mekanik Multi-spring C8 Series

Katrangan singkat:

Sesuai karo DIN24960 / LIK lan GB6556, struktur kompak, desain cincin integral, supaya segel duwe kompresi sing apik, resistensi deformasi termal, kanggo mesthekake deformasi endhas ing tekanan dhuwur kanggo minimalake, bisa uga digawe ing majelis jinis

Industri aplikasi: peralatan poros puteran, yaiku: pompa sentrifugal,
Aplikasi medium:digunakake kanggo nyegel lan ngresiki utawa ngemot partikel padhet ukuran partikel medium lan kurang, kayata minyak, banyu panas lan adhem, bahan baku kimia, minyak goreng, minuman, lan liya-liyane, milih bahan tahan korosi, bisa digunakake kanggo sawetara korosif sing kuat kahanan Model produk iki asale saka C8B, C8UV, C8BV, C8BKC lan seri produk liyane, kanthi macem-macem kahanan kerja.


Detail Produk

Tag Produk

Multi-spring: kinerja kompensasi sing apik, mbukak seragam ing rai pungkasan
Pasuryan sakabèhé: resistensi sing apik tumrap deformasi
Transmisi senyawa: kurang reduksi gesekan, transmisi daya seragam
Nyetel posisi sekrup: instalasi sing gampang, imbuhan sing trep

Watesan Parameter Kinerja:
Suhu: Min -40 ° C ~ Maks. 220 ° C
Tekanan: nganti 5.0mpa (ora cocog kanggo lingkungan tekanan negatif lan makarya ing negara sing dievakuasi)
Kacepetan: nganti 25m / s

hgfjh (1)

Pilih Dhaptar Materi

DESCRIBE MATERI C8U C8UV C8B C8BV C8BKC
Mungkasi rai Grafit logam sing diresiki
Grafit resin sing diresapi
Karbida tungsten
Karbida silikon
Spring Baja Krom-Nikel
Baja molibdenum krom nikel
Segel tambahan Karet nitril
neoprene
Butil
EPR
FKM
PTFE
Liyane Baja Krom-Nikel
Baja molibdenum krom nikel

1. ● Kanggo pilihan sing disenengi
2. ○ Kanggo ngidini panggunaan, ditemtokake miturut sarat pilihan
3. Materi elemen ganti rugi minangka bahan spring sing padha
4. Sampeyan bisa nyedhiyakake bahan sing ora diwenehake ing tabel kanggo memenuhi syarat sing luwih khusus, yen perlu, hubungi perusahaan sampeyan

hgfjh (3)
Cingel mekanik C8U "TO"

c8 (1)Cincin "TP" segel mekanik jinis C8UV

c8 (2)
Cincin mekanik C8U "TD"

c8 (3)
Dering "TP" segel mekanik C8B

c8 (4)
Dering "TP" segel mekanik C8BV

c8 (5)
Dering C8B mekanik cincin "TD"

c8 (6)
Cincin mekanik C8BV "TD"


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita