Segel Mekanik Musim Semi C45 Seri

Katrangan singkat:

Resistansi korosi sing apik, dering posisi papat bagean standar, elemen kompensasi, segel tambahan lan cincin segel, sesuai karo standar DIN24960 lan GB6556. Cocog kanggo pompa sentrifugal lan peralatan poros putar liyane sing sesuai karo standar DIN24960 lan GB6556.

Industri sing ditrapake: eksploitasi minyak lan transportasi, industri perawatan banyu, industri serat kimia lan kimia.


Detail Produk

C45

C45BV

C45U

C45B

Tag Produk

Fitur Desain
Struktur modul: nggunakake desain modular, bisa nyadari macem-macem kombinasi form post-jointing, lan ora prelu nimbang puteran musim semi
Musim semi tunggal: resistansi korosi sing ringkes lan ringkes.
Nyetel posisi sekrup: instalasi sing gampang, imbuhan sing trep

vc

Pilih Dhaptar Materi

Barang Materi C45 C45V C45B C45BV
Wajah Akhir Tungsten Carbide
silikon karbida
Spring Baja Krom-Nikel
Baja molybdenum nikel kromium
Paduan anti korosi
Elemen panyegelan sekunder Karet Nitrile
EPR
FKM
PTFE
Liyane Baja Krom-Nikel
Baja molybdenum nikel kromium
Paduan anti korosi

1. ● Kanggo pilihan prioritas
2. ○ Kanggo ngidini panggunaan, ditemtokake miturut sarat pilihan
3. Sampeyan bisa nyedhiyakake bahan sing ora diwenehake ing tabel kanggo memenuhi persyaratan khusus, yen perlu, hubungi perusahaan sampeyan

hgfh (1)
C45 karo TO Ring

hgfh (2)
C45B kanthi Ring TP


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • C45V
    Katrangan
    ● C45 Series Non-Balance
    ● 4 Bagian Standar
    Dering posisi, elemen kompensasi, dering V, rai pungkasan tanpa keseimbangan
    ● Bahan PTFE tipe V Lingkaran
    ● Adaptasi lingkungan sing apik banget
    ● medium sing cocog
    Alkali, bahan baku kimia lan limbah industri, lsp
    ● Dering Segel Staionary: Dering TP Standar
    TD sing bisa diganti, Dering XP
    Matesi parameter kinerja:
    Suhu: -40 ℃ -220 ℃
    Tekanan: Maksimal 1 Mpa, Ora cocog kanggo kahanan tekanan vakum lan negatif
    Kacepetan: Maksimal 25m / s (5000rpm)

    C45V

    hgf

    ● Jinis Saldo C45 seri
    ● Balance End Face
    ● Adaptasi lingkungan sing apik banget
    ● Seri C45 nduweni performa paling apik
    ● medium sing cocog
    Limbah tekanan tinggi, alkali, bahan baku kimia
    ● Cincin Segel Stasioner: Dering TP Standar
    TD sing bisa diganti, Dering XP

    Matesi parameter kinerja
    Suhu: 40 ℃ - 220 ℃
    Tekanan: maksimum 2.5mpa, ora cocog kanggo kahanan tekanan vakum lan negatif
    Kacepetan: nganti 25m / s (5000rpm)

    C45BV

    jhgj

    ● Jinis C45 Series Non-Balance
    ● Papat bagean standar
    Dering posisi, elemen rugi, O-ring, segel pungkasan tanpa keseimbangan
    ● Adaptasi lingkungan sing apik banget
    ● medium sing cocog
    Limbah, akuifer utawa minyak reged, bahan baku kimia, lsp
    ● Cincin Seal Stasioner: Standar Dering
    Dering TP, TD, TC, XP sing bisa diganti
    Matesi parameter kinerja
    Suhu: 40 ℃ - 220 ℃
    Tekanan: maksimal 1MPa, ora cocog kanggo kahanan tekanan vakum lan negatif
    Kacepetan: nganti 25m / s (5000rpm)

    ● Jinis C45 Series Non-Balance
    ● Ngimbangi rai pungkasan lan O-ring, struktur sing gampang lan andal
    ● Adaptasi lingkungan sing apik banget
    ● medium sing cocog
    Medium tekanan dhuwur medium
    ● Cincin Seal Stasioner: Dering TP Standar
    TD sing bisa diganti, Dering XP

    Matesi parameter kinerja
    Suhu: 40 ℃ - 220 ℃
    Tekanan: maksimum 2.5MPa, ora cocog kanggo kahanan tekanan vakum lan negatif
    Kacepetan: nganti 25m / s (5000rpm)

    hgf

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita