Sapa Kita?

Dalian Refine Tech Co., Ltd. minangka salah sawijining klompok profesional khusus ngekspor alat mesin tugas berat suwene 15 taun. Miwiti R&D lan Produksi mesin bubut vertikal ing taun 2006, lan nggedhekake jangkauan bisnis kanggo adaptasi karo perubahan pasar lan memenuhi kebutuhan pelanggan luwih akeh ing taun 2010, wis ngembangake mesin bubut CNC, mesin bubut konvensional, mesin mesin, mesin penggilingan lan mesin penggilingan lan mesin bor radial… sing akeh digunakake ing bidang Layanan Pemprosesan Logam.

Pemasaran
%
Merek
%

Apa maneh, kita uga nyedhiyakake produk segel mekanik kanggo perusahaan minyak bumi, laut, kimia, gas alam ing negara-negara timur tengah wiwit taun 2018. segel mekanik kasebut entuk sertifikat iso & american-api spec q1 & france-bv & eu ce ( md + lvd). pabrik segel mekanik didegake ing taun 1988 lan fokus ing industri penyegelan sajrone 30 taun.

Desain
%
Pangembangan
%
Merek
%

Apa sing Kita Laku?

Dalian Refine Tech Co., Ltd. Kasedhiya ing ekspor mesin, macem-macem produk sing ditutupi mesin logam lan lapangan penyegelan mekanik. Nggoleki masa depan, kita bakal tetep trobosan industri minangka strategi pangembangan utama, lan terus nguatake inovasi teknologi, inovasi manajemen lan inovasi pemasaran minangka inti saka sistem inovasi, lan ngupayakake dadi pimpinan ing bidang pangolahan logam lan solusi aplikasi panyegelan mekanik.

Filsafat Perusahaan

Wiwit didegake, perusahaan iki nyedhiyakake dhukungan teknis sing efisien lan lengkap kanggo kabeh bidang industri manufaktur global. Ing mesin rekayasa manufaktur otomotif, pembuatan kapal, industri elektronik, industri cetakan lan lapangan liyane, supaya akeh pangguna nyedhiyakake solusi pangolahan sing efisien, kanggo mbantu pangguna kanggo ningkatake kualitas lan daya saing biaya, kanthi efektif ngontrol biaya pangguna, kanggo nggedhekake mupangate uga entuk pujian saka pelanggan.
Nilai Kita "TANPA KUALITAS, TANPA MASA DEPAN". Kanggo nambah kualitas produk kanggo nambah reputasi perusahaan.

hgfkjhuyt

cvyrty

tyuyt

nvbhtyu

Napa Pilih Kita

Pengalaman:luwih saka 20 taun pengalaman produksi mesin lan 15 taun pengalaman adol jaban rangkah.

Pilihan alat mesin: Rekomendasi peralatan miturut syarat pangolahan pangguna, lan rencanakake struktur produk kanthi wajar supaya ora ana fungsi konfigurasi sing kurang.

Sertifikat: ISO9001, CE, SGS, AMERICAN-API SPEC Q1, FRANCE-BV, EU CE (MD + LVD).

Nyedhiyakake dhukungan: nyedhiyakake informasi teknis lan dhukungan pelatihan teknis kanthi rutin.

Jaminan Kualitas: Kontrol material mlebu, kontrol pemantauan proses, kontrol tes metu

hfd

uytutyhjgh

bnytry

hjuyutioukjh