Babagan Kita

Terobosan

  • hgfjgh

Nyaring

PURWAKA

Dalian Refine Tech Co., Ltd. minangka salah sawijining klompok profesional khusus ngekspor alat mesin tugas berat suwene 15 taun. Miwiti R&D lan Produksi mesin bubut vertikal ing taun 2006, lan nggedhekake jangkauan bisnis kanggo adaptasi karo perubahan pasar lan memenuhi kebutuhan pelanggan luwih akeh ing taun 2010, wis ngembangake mesin bubut CNC, mesin bubut konvensional, mesin mesin, mesin penggilingan lan mesin penggilingan lan mesin bor radial… sing akeh digunakake ing bidang Layanan Pemprosesan Logam.

  • -
    Diadegake ing taun 1988
  • -
    Pengalaman 30 taun
  • -+
    Luwih saka 1300 staf
  • -
    Luwih saka 29500 meter persegi

produk

Inovasi

  • Manual Horizontal Boring Machine

    Mesin Horisontal Horisontal Manual

    Fitur Utama Seri mesin iki duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki: 1) Piranti mesin kanggo tata letak umume yaiku kolom tunggal, Samping Samping, Kepala Pasuryan Tetep. Meja kerja ing pandhuan amben Mesin nggawe gerakan longitudinal & silang, bisa arsip gerakan rotasi 360 °. Struktur casting nduweni kekakuan sing apik 2) Dhukungan spindle kanthi telung poin, nyadhari kekakuan spindle sing apik & akurasi stabil sing apik. 3) Sistem drive utama alat mesin kalebu siji kacepetan 7,5 kw motor drive AC, tr ...

  • Horizontal Lathe CW-E Series 2t Loading Weight

    Lathe Horisontal CW-E Series 2t Bobot Ngemot

    DESAIN STRUKTUR Lathe amben sawise hardening, grinding, quenching hardness HRC50; Gir headstock sawise mateni, proses grinding presisi, presisi gir kecepatan tinggi bisa tekan level 5; spindle Headstock digunakake dening telung dhukungan, kaku sing apik; Gagang endhas nganggo operasi terpusat. Gear box feed uga NGGUNAKake gir quenching EFISIENSI lan DESAIN VERSATILE Nguripake mesin bisa bagean silinder, bolongan njero lan ...

  • CNC Single Column Vertical Lathe

    Lathe Tunggal kolom Lathe CNC

    1. Kinerja biaya dhuwur lan rega sing cukup. 2. Stasiun tombol suspensi, kabinet listrik lan desain integral amben. 3. Nganggo balok sing wis padhang, ram jinis T sing dipadamake (ram persegi opsional) lan rel pandhuan plastik. 4. Standar dilengkapi transmisi mekanik level 16, meja piso lima utawa meja pisau persegi. Sistem Siemens 802C (sistem liyane opsional) 6. Beam ditutup lan dilindhungi, lan bagean pelumasan kanthi otomatis dilumasi. 7. Nindakake JB / T9934.1-1999 NC ...

  • Manual Gear Hobbing Machine

    Mesin Hobbing Gir Manual

    Fitur: Mesin iki cocog kanggo pamroses peralatan produksi batch utawa batch utawa batch cilik. Komponen listrik, hidrolik utama nggunakake produk merek terkenal ing negeri. Ing lathe casting lathe, kolom, lsp kanthi tembok dobel, struktur lempengan kaku sing dhuwur, strukture kompak, dinamis lan statis kaku, akurasi dhuwur. Mesin nggunakake tameng setengah segel workspace, dudu minyak, ngilangi untu gulung nalika permeabilitas, polusi tumpahan minyak menyang lingkungan produksi.

  • C8 Series Multi-spring mechanical seal

    Segel mekanik Multi-spring C8 Series

    Multi-spring: kinerja kompensasi sing apik, un ...

  • C45 Series Single Spring Mechanical Seal

    Segel Mekanik Musim Semi C45 Seri

    Struktur Modul Fitur Desain: nggunakake modular ...

  • C86 Spring External Mechanical Seal

    Segel Mekanik Eksternal C86 Spring

    Desain standar: selaras karo DIN24960 lan ...

  • C89 Series Mechanical Seal

    Segel Mekanik Seri C89

    Desain standar: selaras karo DIN24960 lan GB65 ...

  • Portable Line Boring Machine

    Mesin Boring Line Portable

    Fitur Komponen modular nggawe persiyapan cepet ...

  • CNC Double Column Vertical Lathe

    Lathe Geser Kolom Ganda

    Fitur: 1. Seri produk iki nganggo modu ...

  • Flat Bed CNC Lathe

    Lathe Bed CNC Lathe

    DESAIN STRUKTUR RIGIDITAS LEBIH LAN ...

  • VDL Series Lineaner Guideway CNC Vertical Machining Center

    VDL Series Lineaner Patheway CNC Vertical Machi ...

    Mesin kasur Mesin alat amben awak ...

PAWARTA

Layanan Pisanan

  • Apa Seal Mekanik

    1. Cara Kerja Seal Mekanik Segel mekanik yaiku nganggo pasangan utawa sawetara jejeg karo batang pasuryan geser relatif ing tekanan cairan lan mekanisme kompensasi gaya elastis (utawa gaya magnetik) ing tumindak njaga pasta sing digabungake nganggo segel tambahan kanggo ac ...

  • Cara Ngolah - Pangolahan Pabrik

    Mesin bubut CNC bisa digunakake kanggo ngolah bentuk awak Rotary Komplek. Pengilangan yaiku ndandani kothong, kanthi puteran pemotong panggilingan kanthi cepet ing piso kosong, ngethok wujud lan karakteristik kebutuhan. Panggilingan konvensional luwih umum digunakake kanggo bentuk / fitur sing gampang kayata kontur lan ...